Over ons

Over ons

Na jaren gewerkt te hebben bij grote en internationaal opererende bedrijven, wilden wij onze kennis en ervaring inzetten op de plaatsen die wij belangrijk vinden. Begin 2009 hebben wij daarom energiebesparingsadvies- en ingenieursbureau PostFossil B.V. opgericht. Onze missie is om tot een hogere efficiency in het verbruik van energie en grondstoffen te komen. Wij willen dit bereiken door het inzetten van onze technische kennis en ervaring, maar nog belangrijker door het creëren van bewustwording. Daarom geven wij naast advies ook trainingen en verzorgen wij drop-in (maatwerk) energie monitoring systemen. Vandaar onze slogan: "Awareness generates Positive Energy"

 

Over de Youless

In veel situaties waarin we als adviseur terecht komen, blijkt het moeilijk om aan de hand van de energierekening de efficiëntie van het elektriciteitsverbruik te optimaliseren. Om een beter beeld te krijgen passen we "drop-in monitoring" toe: een tijdelijk geplaatste online meetsysteem. Doordat deze snel en makkelijk zijn te plaatsen, kunnen wij snel een gedetailleerd beeld verkrijgen van het energieverbruik. Tenslotte blijft “meten is weten” ook bij PostFossil een belangrijk uitgangspunt!

Ook in onze thuissituatie bleek zelfs de slimme elektriciteitsmeter van het elektriciteitsbedrijf niet de informatie te geven die we wilden hebben om te kunnen bepalen hoe we ons elektriciteitsverbruik zoveel mogelijk kunnen minimaliseren. Er waren verschillende commerciële elektriciteit monitors op de markt verkrijgbaar. Deze waren echter niet betaalbaar, handig én verbonden met de digitale wereld. Dat moet beter kunnen vonden we.

Youless,
...omdat energie besparen naast geld opleveren ook makkelijk en leuk moet zijn
...omdat we samen veel meer onnodig verbruik kunnen terugdringen
...omdat energiebesparing toegankelijk moet zijn
...omdat we onafhankelijk willen blijven

Youless is een handelsnaam en geregistreerd merk van PostFossil B.V.

 

PostFossil: "Awareness generates Positive Energy"