Downloads - LS120

Om het maximale uit je Youless LS120 te halen kun je hier documentatie en software voor de LS120 downloaden.

 

Check deze pagina regelmatig voor updates, of volg ons op twitter of via onze blog.  In de loop van de tijd zullen we nieuwe downloads voor de LS120 toevoegen.

 

 

Documentatie

Download de quick guide voor een snel stappenplan om de Youless te installeren, of de gebruikershandleiding voor een uitgebreide en volledige documentatie van de Youless.

Tools

Firmware updates: De downloadbare Windows firmware flash tool is vervangen door een geïntegreerde flash functie in de Youless app voor iOS/Android. Vanuit het instellingen scherm kan met de knop rechtsboven de firmware worden gewijzigd.

 

Widgets

Download de widget voor op je computer desktop. Hiermee heb je altijd zicht op je live energieverbruik terwijl je met je computer bezig bent.

Apps

De Youless apps zijn ideaal om op speurtocht te gaan naar grote energieverbruikers in en om het huis. Schakel simpelweg een apparaat aan of uit en de app geeft aan hoeveel het apparaat verbruikt door meting van het verschil in het totaalverbruik.

 

Apple iOS gebruikers kunnen de Youless app uit de Apple App Store downloaden, en Android gebruikers kunnen de Youless app uit Google Play downloaden en installeren.

 

Office

Download onze spreadsheet import macro voor Microsoft Excel (Windows) of OpenOffice/LibreOffice Calc (Windows, Mac, Linux) om Youless logdata automatisch over het netwerk direct in een spreadsheet te laden.