Downloads - LS110

De Youless LS110 was tot en met februari 2017 verkrijgbaar, en is opgevolgd door de LS120.

 

Documentatie en software voor de LS110 kunnen hier worden gedownload.

 

 

Documentatie

Download de quick guide voor een snel stappenplan om de YouLess te installeren, of de gebruikershandleiding voor een uitgebreide en volledige documentatie van de YouLess.

Tools

Download de netwerk configuratie wizard om de Youless LS110 te configureren voor je eigen thuisnetwerk. Er is geen technische kennis nodig; de tool detecteert alle instellingen automatisch.

Firmware updates: De downloadbare Windows firmware flash tool is vervangen door een geïntegreerde flash functie in de Youless app voor iOS/Android. Vanuit het instellingen scherm kan met de knop rechtsboven de firmware worden gewijzigd.

Widgets

Download de widget voor op je computer desktop. Hiermee heb je altijd zicht op je live energieverbruik terwijl je met je computer bezig bent.

Apps

De Youless apps zijn ideaal om op speurtocht te gaan naar grote energieverbruikers in en om het huis. Schakel simpelweg een apparaat aan of uit en de app geeft aan hoeveel het apparaat verbruikt door meting van het verschil in het totaalverbruik.

 

Apple iOS gebruikers kunnen de Youless app uit de Apple App Store downloaden, en Android gebruikers kunnen de Youless app uit Google Play downloaden en installeren.

 

Office

Download onze spreadsheet macro voor Excel of OpenOffice Calc om Youless logdata automatisch over het netwerk in een spreadsheet te laden.

 

NB: De nieuwere office macro's in de LS120 download sectie werken ook met de LS110, m.u.v. de LS120 specifieke functies en de wachtwoordondersteuning in de excel macro.

 

Meer downloads...